Kennemerland

Alles over onze app

Bij het CJG Kennemerland vinden we het belangrijk dat je zelf op een makkelijke en veilige wijze informatie met de medewerkers van het CJG uit kunt wisselen. Onze app is hierbij een handig hulpmiddel.

De app is gekoppeld aan jouw dossier of het dossier van je kind. Met deze app heb jij op elk gewenst moment toegang en inzage in jouw dossier of het dossier van je kind. Je kunt verschillende documenten lezen die een CJG-medewerker in het dossier voor je heeft klaargezet. In de app kun je ook zien welke CJG-medewerker op welk moment jouw digitale dossier heeft ingekeken of heeft bewerkt. Daarnaast bevat de app veel handige informatie over opvoeden. Je coach kan je leestips geven of via de app een taak voor je klaar zetten, zoals het invullen van een vragenlijst. Het is een veilige manier om met je coach te communiceren. De gebruikersvoorwaarden kun je HIER lezen.

 

 

De mogelijkheden van onze app

  1. Documenten delen
    Toegang tot documenten uit het dossier. Via de app heb je eenvoudig toegang tot deze documenten. Het kan een extra check zijn of jij en je coach elkaar goed hebben begrepen. Vanuit de app kun je de documenten makkelijk downloaden. Je hebt zo ook de regie met wie jij deze documenten wilt delen.
  2. Invullen van vragenlijsten
    In de app kunnen vragenlijsten voor je klaargezet worden. Je kunt dan op een moment dat het voor jou uitkomt deze vragenlijsten invullen. Na het invullen van de vragenlijsten gaat je coach hierover verder met je in gesprek.

 

 

3. Het vinden van goede informatie over opvoeden en opgroeien
In de app staat allemaal handige informatie over opvoeden en opgroeien, over ouder/ verzorger zijn. In deze module vind je ook het aanbod qua trainingen workshops die worden aangeboden door het CJG.

 

 

 

4. Zien wie er meekijkt
Bij CJG Kennemerland houden we van ieder kind/ jongere een dossier bij. In de app staat uitgelegd wie er in het dossiers mag kijken en waarom. Wanneer er andere medewerkers van het CJG in het dossier hebben gekeken, staat hun naam en functie vermeld en wanneer en waarom ze in het dossier hebben gekeken.

Aanmelden app

Onze app is gekoppeld aan jouw dossier of aan het dossier van je kind(eren). Het is daarom belangrijk dat aanmelden veilig en zorgvuldig gebeurd. Het aanmeldproces is niet ingewikkeld, maar bestaat daarom wel uit vijf stappen.

Stap 1 – De JHub persoonlijk aanvragen
De JHub app kun je alleen persoonlijk aanvragen bij je coach.

Stap 2 – Wij koppelen het digitale dossier aan de JHub
Wij vragen om je 06 nummer en je emailadres en kijken of deze hetzelfde zijn als in jouw digitale dossier of in het dossier van je kind. Met deze gegevens kunnen wij de JHub en het dossier aan elkaar koppelen.

Stap 3 – Je krijgt de aanmeldcode en aanmeldprocedure per email
We sturen je per email een aanmeldcode en de uitleg over hoe je de app op je telefoon kunt zetten. Deze aanmeldcode is maximaal 14 dagen geldig. Is je code verlopen? Vraag dan een nieuwe code aan via je contactpersoon bij het CJG.

Stap 4 – Installeer de JHub op je telefoon
Download de app uit de App Store of Google Play voor op je telefoon. Wanneer je dit hebt gedaan, vraagt de app je om een aanmeldcode. Heb je de aanmeldcode ingevuld dan krijg je de mededeling dat er een SMS is gestuurd met daarin een code. Deze code vul je in op de app.

Stap 5 – Kies een vijf-cijferige pincode
Nu kies je een vijf-cijferige persoonlijke pincode. Deze pincode moet je  nog een tweede keer bevestigen. Deze pincode is persoonlijk en alleen bij jou bekend. Schrijf deze niet op en geef hem niet aan anderen.  CJG Kennemerland zal je nooit om deze code vragen.

Heb je nog vragen? Je contactpersoon van het CJG staat je graag te woord. Indien je je wachtwoord vergeten bent, kun je ook contact opnemen.

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we HIER met de antwoorden op een rij gezet. Kijk hier even voordat je ons contact, want misschien staat jouw vraag er ook wel tussen.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring met onze website hebt. Lees meer

Informatie & Advies

Het CJG is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via onderstaande e-mail adressen:

Het CJG is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via onderstaande telefoonnummers:

IJmond
Haarlem & Zandvoort
Bloemendaal