Kennemerland
"Het was maar een kleine vraag, maar ze namen echt de tijd voor me"
De vader van Max belde met het Informatie & Adviesteam

Talent hebben

Bijna alle kinderen zijn ergens echt goed in!

Ze kunnen mooi tekenen, zingen prachtig, kunnen een instrument goed bespelen, leren heel gemakkelijk, kunnen goed met anderen omgaan, koken als de beste, redeneren als geen ander, zijn echte gangmakers of kunnen anderen meeslepen… Jong talent is er in overvloed!

Talent ondersteunen

Hoe ouder je kind wordt, hoe duidelijker je kunt zien waar het echt een gave voor heeft. Vaak komt dat tot uiting in een hobby. Als je het talent van je kind ondersteunt, help je het richting te geven aan zijn of haar toekomst. Wat is er fijner dan een vader en moeder die ook vinden dat je supergoed je best doet en daar trots op zijn? Dat motiveert enorm.

Je kunt het talent van je kind ondersteunen door samen te zoeken naar een club, een speciale leraar, een school, vakanties of workshops waardoor dat talent wordt gevoed en tot zijn recht kan komen, onder leiding van mensen die je kind inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Goedgekeurde informatie!

Het keurkmerk van de betrouwbare opvoedinformatie van Opvoedinformatie Nederland Opvoedinformatie Nederland zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring met onze website hebt. Lees meer

Informatie & Advies

Het CJG is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via onderstaande e-mail adressen:

Het CJG is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via onderstaande telefoonnummers:

IJmond
Haarlem & Zandvoort
Bloemendaal