Kennemerland
"Het was maar een kleine vraag, maar ze namen echt de tijd voor me"
De vader van Max belde met het Informatie & Adviesteam

Opvoeden

Hier vind je informatie en tips over allerlei onderwerpen die te maken hebben met zwangerschap, opvoeden en opgroeien. Of je nu helemaal aan het begin staat en vragen hebt over zwanger worden, of dat je kinderen al zo groot zijn dat ze voor het eerst op zichzelf gaan wonen, op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt. En natuurlijk over alle fasen daar tussenin!

De informatie onder Kinderwens, Zwanger, Baby, Peuter, Basisschoolkind, Puber, Jongvolwassene en Ouderschap is afkomstig van Opvoeden.nl. De informatie is inhoudelijk getoetst door verschillende kennisinstituten. Ook zorgen zij ervoor dat de informatie steeds wordt aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Neem dan gerust contact op met het Informatie- en Adviesteam van het CJG.

Goedgekeurde informatie!

Het keurkmerk van de betrouwbare opvoedinformatie van Opvoedinformatie Nederland Opvoedinformatie Nederland zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring met onze website hebt. Lees meer

Informatie & Advies

Het CJG is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via onderstaande e-mail adressen:

Het CJG is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via onderstaande telefoonnummers:

IJmond
Haarlem & Zandvoort
Bloemendaal