"Het was maar een kleine vraag, maar ze namen echt de tijd voor me"

De vader van Max belde met het Informatie- & Adviesteam

Gedragswetenschappers (32 uur)

Op korte termijn breiden wij ons werkgebied uit en daarom zijn wij op zoek een nieuwe collega voor het team Gedragswetenschappers. 

Gedragswetenschapper m/v
Het Centrum voor Jeugd en Gezin Kennemerland vervult in opdracht van gemeenten een spilfunctie in de samenwerking met de basisinfrastructuur, het preventieve aanbod voor ouders en jeugd en aanbieders van specialistische jeugdhulp. Onze kerndoelstelling is: laagdrempelig aansluiten bij de leefwereld van ouders en jongeren met (meervoudige of complexe) opvoed- en opgroeivragen.

Je uitdaging
De functie van Gedragswetenschapper kent drie hoofdactiviteiten: coaching en werkbegeleiding, het bieden van POH-Jeugd en het leveren van een bijdrage aan beleid- en methodiekontwikkeling.

  • Je coacht en biedt inhoudelijke ondersteuning en werkbegeleiding aan CJG-coaches en medewerkers Informatie- & Advies vanuit het principe Wraparound Care, de richtlijnen jeugdhulp en je eigen inhoudelijke expertise. Binnen een multidisciplinair team wordt gewerkt vanuit de visie één gezin, één plan. Op casusniveau geef je advies en ondersteuning en ben je betrokken bij kernbeslissingen. Je voert handelingsgerichte diagnostiek en kortdurende interventies uit ter aanvulling op de gezinsbegeleiding.
  • Daarnaast speel je in op ontwikkelingen en innovaties en breng je actuele gedragswetenschappelijke kennis en expertise in op organisatieniveau. Je levert een bijdrage bij vraagstukken zoals gesloten jeugdzorg, PGB, samenwerking van jeugdzorg en onderwijs, richtlijnen jeugd.
  • Als POH-er Jeugd kun je gedetacheerd worden naar een huisartsenpraktijk als Praktijkondersteuner GGZ-Jeugd voor een of meerdere dagdelen per week. De eerste resultaten kun je volgen via deze link

Wij vragen
Je bent een gedreven professional, kundig, ondernemend en resultaat- en oplossingsgericht en je kunt buiten de reguliere kaders denken. Je hebt ervaring in de jeugdzorg en met intercultureel werken. Ervaring als POH jeugd, de psychiatrie en/of ervaring in het onderwijs is een pré. 

Een postmaster opleiding Psychologie, Ontwikkelingspsychologie of Orthopedagoog is wenselijk. SKJ registratie is een vereiste. Je hebt kennis van het jeugdzorgsysteem, (ontwikkelingen in) erkende therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden, psycho- diagnostiek en handelingsgerichte diagnostiek en relevante wet- en regelgeving.

Wij bieden
We werken met zelfstandige teams; het team van Gedragswetenschappers bestaat nu uit 16 collega’s. Wij bieden intervisie en diverse (interne) trainingen.
Arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg. Het salaris bedraagt tussen € 3.115.51 en € 4.707,94 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal 11). 

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen Nora Barnhoorn, manager CJG, telefoonnummer 06-57313713.

Interesse?
Graag ontvangen wij een korte motivatiebrief en CV, uiterlijk donderdag 15 augustus 2019. Klik hiervoor op solliciteren. Je komt terecht op een pagina van ViVa! Zorggroep. Wil je eerst meer weten? Wij gaan graag een orienterend gesprek met je aan.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.