Het Coronavirus

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in rap tempo op. Ook in deze periode wil het Centrum voor Jeugd en Gezin haar hulpverlening zo goed mogelijk blijven uitvoeren.

Vanzelfsprekend hanteren wij daarbij alle richtlijnen zoals de overheid die gesteld heeft. Dat betekent dat onze medewerkers zoveel mogelijk thuis werken om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We staan nog steeds voor je klaar, maar op een aangepaste manier.

Wat kun je van ons verwachten?

Informatie- & Adviesteam
De medewerkers van ons Informatie- & Adviesteam staan ook in deze periode voor je klaar met raad en daad. Op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur zijn zij bereikbaar voor al je vragen!

Contact met je CJG-coach
Krijg je ondersteuning van een CJG-coach? Hij of zij zal contact met je opnemen om te bespreken wat wij de komende periode voor je kunnen betekenen. Dat doen we niet via de huisbezoeken, deze komen te vervallen. De gesprekken kunnen plaatsvinden via beeldbellen (Skype of facetime) of gewoon via de telefoon.

Workshop & trainingen
Alle workshops & trainingen gaan in ieder geval 1 juni niet door of worden verplaatst.

Dit zijn ingrijpende maatregelen rondom corona, daar zijn we ons van bewust. Maar wij vragen hiervoor je begrip.

Agenda

Er zijn veel verschillende trainingen en cursussen die je kunt volgen op het gebied van opvoeden en opgroeien. We maken het graag makkelijk voor jou om te kiezen en zetten het aanbod in deze regio op een rijtje.